Αρχική Σελίδα

Qingdao Hainr Wiring Harness Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Συνδέοντας με καλώδιο Co. λουριών Hainr Qingdao, ΕΠΕ.

ιδρύθηκε σε Qingdao, Κίνα το 2007.

 

Από την έναρξή μας, έχουμε σχεδιάσει και έχουμε κατασκευάσει αξιόπιστοι και καλωδίωσης συνήθειας που χτίζονται για να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες των αυτοκίνητων, ηλεκτρονικών, ιατρικών και άλλων βιομηχανικών εφαρμογών εγχώριων συσκευών. Έχουμε την επαγγελματική γραμμή παραγωγής με ISO9001: πιστοποιητικό του 2015 και αυστηρός ποιοτικός έλεγχος. Όλα τα προϊόντα επιθεωρούνται και εξετάζονται πριν από την παράδοση. Οι ικανότητές μας επιχειρησιακών εμπειρίας και κατασκευής έχουν καταστήσει το πιθανό να γίνουν οδηγώντας κατασκευαστής του λουριού καλωδίων και συνέλευση καλωδίων, και έναν αξιόπιστο προμηθευτή στην αγορά cOem.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Καθιερωθήκαμε σε Qingdao, Shandong, Κίνα το 2007。
Έχουμε παράσχει στους πελάτες μας εξαιρετικά γρήγορα, υψηλός - ποιότητα, και εξαιρετική υπηρεσία στην ανταγωνιστική τιμολόγηση για πάνω από 10 έτη. Το λουρί καλωδίωσης Hainr έχει κερδίσει μια φήμη για την αξιοπιστία, το resourcefulness και τη συνολική ικανοποίηση πελατών!

 

Qingdao Hainr Wiring Harness Co., Ltd. Qingdao Hainr Wiring Harness Co., Ltd. Qingdao Hainr Wiring Harness Co., Ltd. Qingdao Hainr Wiring Harness Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~60

Ετήσιες πωλήσεις : 70Million-80Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Qingdao Hainr Wiring Harness Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Hainr Wiring Harness Co., Ltd. Πιστοποιήσεις